Autogas

QUÈ ÉS AUTOGAS?

ENCARA CONTAMINES?

INSTAL·LA GLP AL NOSTRE TALLER I PASSA’T A L’ECO!!

És un gas liquat amb alt poder calorífic, que el fa ser més eficient en comparació als combustibles habituals.

El seu índex contaminant és tant baix que en el moment de la combustió genera un 15% menys de Diòxid de Carboni (CO2) que la gasolina i un 10% menys que el dièsel.

ESTALVI

POTS ARRIBAR A ESTALVIAR FINS A UN 45%!

EL preu del combustibles habituals acostuma a ser un 50% més car que el preu de l’AUTOGAS GLP, quan es circula amb un vehicle bifuel AUTOGAS GLP es pot aconseguir fins a:

  • Un 45% respecte al teu mateix vehicle circulant només en gasolina
  • Un 25% respecte a un vehicle equivalent a un dièsel

Motor

Allarga la vida del teu motor

Cal dir que els motors que fan servir AUTOGAS GLP tenen una durada més llarga que els que només fan servir gasolina. Això és degut a que els cilindres i parts del motor tenen menys desgast, fent que la combustió controlada de gas i aire sigui més neta.
Si la comparativa es fa amb un vehicle Diesel, els vehicles que circulen amb AUTOGAS GLP tenen molt menys manteniment.

Medi ambient

Ens preocupa el medi ambient

Una de les nostres preocupacions és el medi ambient, i per això apostem per l’AUTOGAS GLP, ja que un dels seus avantatges més importants són les baixes emissions en NOx i en partícules, millorant la qualitat de l’aire que emeten els nostres vehicles adaptats. La gran concentració de contaminació a les grans ciutats fa que moltes administracions es plantegin canviar les seves flotes a GLP i limitar l’accés als vehicles més contaminants en períodes d’alta concentració de contaminació.

Bonificacions

Bonificacions als Ajuntaments, VIAT

Cada Ajuntament té la seva normativa, però és important saber que les Administracions cada vegada són més conscients que els seus ciutadans estan conscienciats amb el medi ambient i moltes de les Administracions locals ja tenen contemplades ajudes i/o bonificacions per als vehicles bifuel.
Diverses autopistes de pagament també realitzen bonificacions per a la circulació d’aquest tipus de vehicles.

Combustible

Un combustible segur

S’ha parlat molt de la seguretat en aquests tipus d’adaptacions, és per això que tots els nostres equips han passats fortes reglamentacions i homologacions europees.

Autonomia

Guanya autonomia

Els vehicles que porten aquest tipus d’instal•lació guanyen en autonomia, ja que es disposa de dipòsit alternatiu al de la gasolina, podent realitzar més quilòmetres d’una sola tirada.

PER QUÈ ESCOLLIR-LO

  • Carburant més efectiu
  • Carburant alternatiu més utilitzat arreu del món
  • És el més net i segur dels carburants
  • Gran estalvi i descomptes en impostos
  • Gran reducció de contaminació
X